Inuti → Daglig skapande verksamhet (LSS) i Stockholm

 

“Konst-när?” utställning i Botkyrka konsthall, Inuti-konstnär Magnus Östling deltar

Datum:
Tid → -
Konst ⁄ Utställningar

Botkyrka konsthall gjorde en utlysning till alla Botkyrkas konstnärer för att ta reda på: vad är det för konst som görs i Botkyrka? När och var görs det konst? Och vilka är konstnärerna?

Nu har vi svaret! Runt 140 konstnärer deltar i Botkyrka konsthalls utställning av det lokala konstfältet. Det är konstnärer i alla åldrar, spridda över hela kommunen.

Magnus Östling från Inuti Kungsholmen deltar med en mosaikbild.

………………………………………..

Vernissage: lördagen den 7 mars, kl 12-16

Utställningen pågår till den 18 april

………………………………………..

Vi möter allt ifrån måleri och fotografi till installation, skulptur, video, ljudverk och poesi. Och mycket annat. Här går det även att hitta teman som länkar samman flera verk. Berättelser som tar avstamp i det personliga och politiska, landskapen i Botkyrka eller någon annanstans i världen. Det är en mångfald av konstnärliga uttryck som kommer att visas i Botkyrka konsthall i vår!

Bland de konstnärliga grupper i kommunen hittar vi: Färgsättarna, Våga måla på Mångkulturellt centrum, Akvarellgruppen i Tumba, Konstskaparna i Tullinge (f.d. Hågelbymålarna), Tuna akvarellsällskap och ABF-kurser i måleri i Segersjö Folkets hus och Uttrans konstrunda.

Många av konstverken är till salu och då kan intresserade köpare kontakta konstnärerna direkt. En komplett lista över konstnärer och deras verk kommer att finnas i utställningen.

Dela inlägg

Kopiera länk till utklipp

Kopiera