Jobb/Praktik

Vill du arbeta som konstnärlig handledare på Sveriges främsta konstnärliga verksamhet för personer med LSS-behov? Inuti ställer ut sina konstnärer över hela världen och tummar inte på kvalitén. Om du är verksam konstnär, har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg och vill arbeta med en spännande målgrupp, hör av dig till oss när vi annonserar ut tjänster.

Vikariera på Inuti

Inuti utökar sin vikariepool

Inuti bedriver renodlad konstnärlig daglig verksamhet enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Verksamhetens syfte är att tillvarata och utveckla konstnärlig och kreativ begåvning hos personer Huvudman för verksamheten är Stiftelsen Inuti.

Vi söker dig som kan vikariera vid korttidsfrånvaro och semestrar.

Du kommer att arbeta i verksamhetens ateljéer, där du har en stödjande och coachande funktion i förhållande till Inutis konstnärer.

Vi söker dig som är utbildad inom konstområdet och gärna med keramiska och textila kunskaper. Du behöver ha erfarenhet av att ha arbetat och ha kunskaper om personer med intellektuell funktionsnedsättning, autismliknande tillstånd och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Du bidrar aktivt till att skapa hög trivsel och en god arbetsmiljö som bygger på delaktighet och kommunikation och du ser dina medarbetares kunskap och erfarenhet som en tillgång.
Det är ett plus om du har utbildning inom teckenspråk/teckenstöd.

Tjänsten är intermittent anställning
Lön enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till vikarie@inuti.se
Märk ansökan Vikarie vid behov

Praktisera på Inuti

Om du är intresserad att praktisera på Inuti kan du skicka in ansökan till praktik@inuti.se.