Inuti → Daglig skapande verksamhet (LSS) i Stockholm

 

Stipendiater 2020

21 jan 20216 feb 2021
Tid → 00:00 - 00:00
Plats → Inuti Galleri
Inuti Galleri ⁄ Konst ⁄ Utställningar

 

Välkomna till årets Stipendiatutställning på Inuti Galleri med start 21 januari och med avslutande finissage den 6 februari kl 13-16.

Året 2020´s stipendiater är Cecilia Karlsson från Inuti Lilla Essingen, Hugo Karlsson från Inuti Västerbroplan och Mike Lundvall från Inuti Kungsholmen.

Årets utställning invigs i små grupper från våra tre ateljéer. Först ut: Cecilia! Sedan kommer Hugo på tur och efter det Mike! Grattis!

Se Hugo berätta om sina teckningar i filmen nedan!

Öppettider onsdag till fredag kl 13 – 16

Finissage 6 februari kl 13 – 16.

Pga pågående covid 19 pandemin ber vi er att boka visning via telefon 072 699 62 14, detta även vid finissaget den 6 februari. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Ur motiveringarna:

Cecilia Karlsson

”Den fina linjen – den finstilta Smala tuschpennan ritar drömmar, önskningar – ritar allt som hör till – högtider, teaterdramatik såväl som den smordes liv. Ackompanjerat av skönsång växer bilderna fram. En skön värld som ibland blir till grafiska figurer eller gubbar i tyg men alltid med känslosamheten och dramatiken som ledstjärna.”

 

Hugo Karlsson

”En fantasifull fighter och fritänkare. Alltid med glimten i ögat men aldrig utan ett stråk av svärta strax innanför.”

”Hugo har sin grund i att arbeta med teckningar, mest i serieform. Ofta kombinerar han sina bilder med humoristiska och skarpt ironiska texter.

 

Mike Lundvall

”I ett medryckande konstnärskap rör sig denne konstnär nyfiket över gränserna i material och utformning. Han arbetar med mod, iver och passion och har en närvarande generositet som han delar med sig av. Med sin nyfikenhet inför livet, människan och konsten samt lusten att ständigt utvecklas, involverar han oss andra till att bli en del av hans verk.”

 

 

Dela inlägg

Kopiera länk till utklipp

Kopiera