GLAD MIDSOMMAR önskar Inuti

Vi önskar er alla en trevlig midsommarhelg med denna målning av

Emmy Wallin. Målningen finns i vår konstsamling Inuti Collection.


Inuti Lilla Essingen

Jennys och Rosis utegympa

Första måndagen i maj startade vi, Jenny och Rosi, utegympa på Luxparken. Gympan hålls på måndagar efter lunch i 20 minuter. Den är väldigt populär hos konstnärer och handledare. Övningarna är lätta att följa. Konstnärerna kan även komma med egna förslag på övningar som dom vill göra.
Vi är väldigt glada att utegympan är så populär och trevlig.

Utställningsbesök Julia Bondesson

En grupp från Inuti Lilla Essingen besökte Julia Bondessons utställning på Galleri Belenius.

Vi ser fram emot workshopen i träskulptur som Julia ska hålla hos oss  i augusti.

Inuti Västerbroplan

Göra avtryck

Vi har följt kursen "Göra avtryck" med ARTmovement under några veckor. Kursen var online och vi fick många roliga tips av kursledare Sanna Haverinen.
Vi fick lära oss allt från enkla tryck till mjölreservage, schablontryck och blomstertryck. Så många olika intressanta tekniker som finns att lära sig. 

Nystartat kooperativ

Den 15 juni hade Inuti Västerbroplan ett första kooperativmöte. Nästan alla konstnärer och handledare i ateljén var med och vill bli medlemmar. Det ska bli en spännande resa att följa utvecklingen av vårt nystartade kooperativ.


Inuti Kungsholmen

Land Art 2

Land Art projektet pågår för fullt. Utflykt två av fyra gick till Vårsta skogen i Tumba där vi trotsade vädrets makter genom att skapa konst och elda brasa och grilla vår lunch.
Vi hade en lyckad men blöt heldag i skogen med mycket skaparglädje.

Det blommar igen!

Konstnär Amanda Danielssons pärlkonstverk "Tusen och åter tusen pärlor" visas inom ramen för utställningen ”Det blommar igen!" om botanik och kvinnligt konstnärskap från 1600-talets Holland. Pågår 6/5-22/8 2021. Förboka ditt besök via Hallwylska museets hemsida
www.hallwylskamuseet.se