Aleksandra Öberg

Jag heter Aleksandra och har jobbat på Inuti sen augusti 2012, i mars 2015 flyttade jag till Inuti 2 på Söder.
Innan gick jag på gymnasiet Ingridskolan i Bergshamra, Solna med inriktning bild och form men höll även på med musik och teater.
Har spelat teater med Astroteatern på ett fullsatt bulevardteatern, vi satte upp en pjäs som hette ”Fri att vara jag” om personer med t.ex. asperger och ADHD, klipp går fortfarande att finna på tv4play.
Teatern slutade jag med när jag började på Inuti men musik har jag fortsatt hålla på med min pojkvän.
Är lite av en allätare och gillar att testa nya tekniker och motiv. Jag målar, gör mosaik, gör en serie, animerar serien, tillverkar mina egna cosplays med mera.
Jag cosplayar, vilket innebär att jag klär ut mig till mina favoritkaraktärer från serier, film, spel med mera genom att tillverka mina egna cosplays så får jag nya utmaningar som jag aldrig trodde fanns. Jag har redan testat på worbla för första gången, en termoplast man värmer med värmepistol och formar när det är varmt.
Animation är något jag fastnat för, testar de olika teknikerna så fort jag får chansen till det. Benanimering är det jag håller på med vid tillfället. Klipp på animeringen och sidor av serien går att finna på min blogg om min serie: www.elementensmagi.blogspot.se
sen har jag även två hemsidor där jag tar emot beställningar på till exempel porträtt och annat.
för porträtt: www.fotopenseln.se
för annat: www.artbyaleksandra.se